Author Archives: admin

Швајцарија – Mакедонија (квалификации за ракометното европско првенство 2014)

EURO_2014_MEN_LOGO
Уште една нова победа, во битка за пласман на Европското Првенство во ракомет мажи кое ќе се одржи идната година во Данска.
Read more »

Голема културна манифестација во Лозана

kultura-London to Host Days of Macedonian Culture.jpg

Read more »

Македонска вечер во Ивердон

esma
Read more »

Пирамидите во Македонија

Дали знаевте дека Владо Павлов пронајде многу факти и дека постојат пирамиди и во Македонија

ОХРИД 30 години под УНЕСКО!

ohrid1
Read more »

Мајка Тереза

MajkaTereza

Read more »

Супа за сите!

RTEmagicC_affiche-soupe_01.jpg
Read more »

Најголемата опсерваторија – Кокино

Најголемата опсерваторија во светот се наоѓа во Македонија, во близина на градот Куманово.

Македонска Ризница

10-korica
Read more »

Кире Лазаров и официјално во Барселона

lazarov-300x196
Read more »