Category Archives: Култура

ВЕЛИГДЕН 2014 „СОБОР НА СИТЕ МАКЕДОНСКИ СВЕТИТЕЛИ„ ЛОЗАНА

ВЕЛИГДЕН 2014 ЦРКВА ЛОЗАНА

У Б А В И Н А

МК ЗНАМЕ

ПАРЛАМЕНТАРНИ ИЗБОРИ ПРИЈАВУВАЊЕ За гласачите од кантон VAUD, во четврток од 15 часот на ул. Route de Bussigny 31 во CRISSIER 1023 Присутен ќе биде Државниот секретар за Европски прашања господинот ЈОВАН АНДОНОВСКИ потребни документи фотокопија или оригинал биометриски пасош, фотокопија или оригинал дозвола за престој

makedonija-fakti

1920033_10203299044935740_1239838739_n

НА ПРОСЛАВАТА ПО ПОВОД 08 ми МАРТ ВО ПИДУ ЌЕ ИМА ПРЕТСТАВНИЦИ НА ЕПЕР И АЛЕКСАНДАР МАКЕДОНСКИ кои ќе ви помогнат во врска со Вашите социјални права во Швајцарија

ЕПЕР И АЛЕКСАНДАР МАКЕДОНСКИ

ЗАБАВА ПО ПОВОД 08 МАРТ

ZABAVA '8. MART 2014

МИНИСТЕРОТ ЗА НАДВОРЕШНИ РАБОТИ ВО ПОСЕТА НА ШВАЈЦАРИЈА

НИКОЛА ПОПОВСКИ ВО ШВАЈЦАРИЈА

ОХРИДСКИ БИСЕРИ

OHRIDSKI BISERI

ХРИСТОС СЕ РОДИ

1497736_701495546548157_1638364261_n

СТАРА МАКЕДОНСКА НОВА ГОДИНА