Category Archives: Македонски факти

Пирамидите во Македонија

Дали знаевте дека Владо Павлов пронајде многу факти и дека постојат пирамиди и во Македонија

Најголемата опсерваторија – Кокино

Најголемата опсерваторија во светот се наоѓа во Македонија, во близина на градот Куманово.

Работи кои треба да се знаат

makedonija-fakti
Ја знаеме ли доволно нашата Македонија ? Правиме реклами за странците да ја запознаваат Македонија, снимаме скапи спотови, а всушност не е до реклама, туку мораме да забележоме ние Македонците не сме баш добри домаќини. Зошто ? Ако некој странец ве за праша што треба да се види во Македонија, имате два или три одговори: Охрид, Маврово, Дојран.

Read more »