Category Archives: Happenings

ПИЈАНЕЦ ЗАБАВА 2015

ПРОЕКТ ЗА ИНТЕГРАЦИЈА ВО YVERDON-LES-BAINS СВЕЧАНО ОТВАРАЊЕ НА 02. МАРТ 2015 ГОДИНА ДОБРО ДОЈДЕНИ СТЕ

MIGRINFO-2015_op

ТУРНИР ВО ГОЛЕМ ФУДБАЛ – St. Barthelemy

- Традиционално и оваа година Македонското Добротворно Друштво “МАКЕДОНИЈА” од Ешален, Швајцарија, на 15 септември приредува голема прослава по повод денот на независноста на Република Македонија “8-ми септември”. Read more »

Ouchy 2013

Read more »

Мacedonian Night at Yverdon-Les-Bains

Sorry, this entry is only available in Macedonian.

(Macedonian) Супа за сите!

Sorry, this entry is only available in Français and Macedonian.