05 ОКТОМВРИ 2014

crkva lozana ЦРКВА ЛОЗАНА ОКТОМВРИ 2014

Една мала секвенца од активностите

209571_290064541115313_1309125110_o

ЕДЕН МИЛИОН ПОСЕТИТЕЛИ

257573_290065701115197_1533730290_o

01 АВГУСТ 2014

01 avgust 2014

АЛЕКСАНДАР МАКЕДОНСКИ ЌЕ УЧЕСТВУВА НА ОВАА МАНИФЕСТАЦИЈА Здружението на Македонските емигранти „Александар Македонски„ ќе земе учество на оваа манифестација со Македонски ќебапчиња, плескавици, тавче гравче, шопска салата и други македонски специјалитети зачинето со Македонска изворна музика и вина, струмка, скопско…

mORGES GRANDE TABLE

ФУДБАЛСКИ ТУРНИР

ПИРОК ТУРНИР ФУДБАЛ 2014

POKANA

македонска православна црква свети наум охридски тринген ШВАЈЦАРИЈА

ВЕЛИГДЕН 2014 ЦРКВА triengen

ВЕЛИГДЕН 2014 „СОБОР НА СИТЕ МАКЕДОНСКИ СВЕТИТЕЛИ„ ЛОЗАНА

ВЕЛИГДЕН 2014 ЦРКВА ЛОЗАНА

МИС 2014