Информативна трибина во Пиду, Швајцарија

Здружението на иселениците од Македонија “Александар Македонски”, заедно со ЕПЕР, ве поканува на информативна трибина чија главна тема ќе бидат вашите права во Швајцарија.

EPER 06.07.2013

Здружението на иселениците од Македонија “Александар Македонски”, заедно со ЕПЕР, ве поканува на информативна трибина чија главна тема ќе бидат вашите права во Швајцарија.

Comments are closed.