Благодарница од градот Ивердон

Неодамна Швајцарскиот град Ивердон доби ПРВА НАГРАДА со што беше прогласен за најдобар град во Швајцарија…

 

Неодамна Швајцарскиот град Ивердон доби ПРВА НАГРАДА со што беше прогласен за најдобар град во Швајцарија. Но во целокупниот допринос на градот свој дел има и нашиот Бранислав Трајчевски. За се она што го има направено, градот Ивердон му додели посебна благодарница која изгледа токму овака …NAGRADA Останува уште само и ние да му честитатме и да му посакаме уште многу многу вакви нешта да му се случуваат понатаму во животот. БРАВО!!!

Comments are closed.