Пикник! (11 Август 2013)

Почитувани,

По повод стартот на иницијативата, како и одбележување на 100 год од поделбата на Македонија:

Ве покануваме недела на 11 август од 10 до 17 часот во МОРГЕС (Morges, Parc de Vertou) на пикник
Ќе има скара, пијалок

Стретствата од пикникот ќе бидат донирани на Црковната општина во Лозана, Сите Македонски Светители.

Контакт информации:
– Аџијоски Дејан adzijoski@hotmail.com 0041 (0) 76 270 11 30
– Трајчевски Бранислав brane.tr@hotmail.com 0041 (0) 78 718 27 43

000

Comments are closed.