Предпразнична вечер во GRANGES – MARNAND

 1186835_10200959308922850_390775301_n

 

Воедно ве известуваме дека и на овој настан продолжуваме со борбата за деФИРОМизација т.е. признавање на Република Македонија под уставното име во Швајцарија и Обединети Нации.

Comments are closed.