ТУРНИР ВО ГОЛЕМ ФУДБАЛ – St. Barthelemy

- Традиционално и оваа година Македонското Добротворно Друштво “МАКЕДОНИЈА” од Ешален, Швајцарија, на 15 септември приредува голема прослава по повод денот на независноста на Република Македонија “8-ми септември”. mdd Makedonija 15 septemvri PIK NIK

Comments are closed.