АЛЕКСАНДАР МАКЕДОНСКИ ЌЕ УЧЕСТВУВА НА ОВАА МАНИФЕСТАЦИЈА Здружението на Македонските емигранти „Александар Македонски„ ќе земе учество на оваа манифестација со Македонски ќебапчиња, плескавици, тавче гравче, шопска салата и други македонски специјалитети зачинето со Македонска изворна музика и вина, струмка, скопско…

mORGES GRANDE TABLE

Comments are closed.