Здружението на Македонските емигранти „Александар Македонски„ на ден 20 ти Декември од 16 часот до 20 часот ја служи традиционалната супа за Божиќ на подиумот пред железничка станица во градчето Yverdon-les-Bains Switzerland П О В Е Л Е Т Е

sliki maj juni 171

Comments are closed.