17_ти МАЈ 2015 година Ден на отворени врати во музеите на Швајцарија Годинешна тема ТРАДИЦИИ КОИ ЖИВЕАТ Македонија учествува во градчето Yverdon-les-Bains со традиција која е жива , беше жива вчера, жива е и денеска, а и ќе живее до века. МАКЕДОНСКА НОВА ГОДИНА

17 MAJ   DEN NA MUZEITE VO CH

Comments are closed.