ФОЛКЛОРНА ГРУПА ИЗВЕСТУВАЊЕ. Почна со работа фолклорната група при Здружението на Македонските емигранти „Александар Македонски„ од Yverdon-les-Bains Пробите се оддржуваат секој петок од 18 часот и 30 минути во салата Check Point . Информации и запишување кај Трајчевски Бранислав 078 718 27 43

Igraorna grupa ILINDEN  15.06.2013    OUCHY 229

Comments are closed.