Видеа

Светско а наше. Да уживаме заедно во уште еден хит на Рената Кралевска.
Rennata – PLEASE STAY


Тоше Проески и Gianna Nannini – Ариа

Влатко Стефановски – Јовано, Јованке

ТРЕТО ПОЛУВРЕМЕ