Супа за сите!

RTEmagicC_affiche-soupe_01.jpg

Контролирани од страна на Одделот за Млади и социјална кохезија, Супи и на други места вклучуваат голем број здруженија и актери на општествениот свет кои се менуваат на плоштадот на станицата од 1 до 24 декември секој ден 16h до 20h, да им понуди чинија супа за сите оние кои сакаат да уживаат. На овој настан поддршка ќе дадеме и ние преку нашето здружение “Александар Македонски”.

Comments are closed.