ВЕЛИГДЕН 2015 МАКЕДОНСКА ПРАВОСЛАВНА ОПШТИНА „СОБОР НА СИТЕ МАКЕДОНСКИ СВЕТИТЕЛИ„ ЛОЗАНА ШВАЈЦАРИЈА

ВЕЛИГДЕН МПЦ ЛОЗАНА

Comments are closed.